loader image
Close
  • +90 532 515 69 99
  • ead@endoadeno.org.tr
Youtube Instagram Facebook Twitter Linkedin
  • Türkçe
  • English
Hastalar İçin

Derneğimizden Haberler

EndoMutfak Workshop Fotoğrafları

By Endometriozis Derneği 

11 Mart pazartesi akşamı, Mart Endometriozis Farkındalık Ayı kapsamında MSA Maslak’ta düzenlediğimiz EndoMutfak etkinliğimiz oldukça keyifli geçti. Dr. Pınar Bahat endometriozis hastalığında beslenmenin neden önemli olduğunu bizlere harika bir sunum ile özetledi. Ağrı kesici ve enflamasyon (doku iltihabı) azaltıcı özelliği olan besinlerin neler olduğu ile ilgili katılımcılarımızı bilgilendirdi. Tavsiye edilen diyet listesinden yola çıkarak hep birlikte mutfağa girdik ve ortaya harika tatlar ve görüntüler çıktı. Maslak Mutfak Sanatları Akademisine profesyonel yaklaşımları ve destekleri için çok teşekkür ediyoruz. Endometriozis diyeti ile ilgili önerilerimize web sayfamız ulaşabilirsiniz. ⠀ ⠀

 Birlikte hazırladığımız menümüz ise şöyle idi; zencefilli brokoli çorbası, akdeniz yeşillikleri salatası, zerdeçallı sote mercimek ile levrek fileto, nane gremolata ve karnıbahar püresi ile.


Ankara Zekai Tahir Burak Hastanesinde Endometriozis Farkındalık Toplantısı
Previous Article
Eymir Gölü'nde Yürüyüşümüz Gerçekleşti
Next Article

Copyright 2024 - Endometriozis ve Adenomyozis Derneği